siemens small

Siemens е нашата първокласна марка. На първо място, тя представлява най-съвременни технологии и иновации. Силен акцент върху R&D, както и на аудиология е в основата на нейния успех. Марката предлага най-широкото портфолио на слухови апарати и допълнителни аксесоари, монтаж софтуер, приложения за смартфони, диагностика и решения за работни процеси.

http://www.bestsoundtechnology.com


audioservice smallAudio Service се ангажира да ви подкрепя wyw всички ваши слухови нужди. Фирмата има силен акцент върху ITE продуктите, но също така предлага всички видове слухови апарати. Марката е в особено силно партньорство със слухови специалисти който да осигурят безпроблемен ден на хората с намален слух с акцент върху отделните услуги и решения.

http://www.bestsoundtechnology.com


rexton smallRexton предлага изключително персонално обслужване, работата с слухови специалисти, е станала техен доверен партньор. Тяхното портфолио включва BTE, ITE, RICs и джобни слухови апарати. продукти Rexton са на разположение в световен мащаб, със силен акцент върху Северна Америка. Преди повече от половин век, Rexton обеща да се грижи за хората с увреден слух - днес те продължават да спазват това обещание.

http://www.rexton.com


am smallA&M Hearing предлага BTE, ITE и джобни слухови апарати на добра стойност. Марката A&M е постигнала профил в състояние да гарантира, че всички бюджетни потребителите получават ползите от усъвършенствани цифрови технологии. Със силен акцент върху развиващите се пазари, A&M Hearing има около 100 години опит.

http://www.hearing-am.com