Siemens Life.
Вашето малко произведение на изкуството.

Независимо дали става дума за къс коментар или подробна дискусия, е ясно че не трябва да пропускате нищо. Siemens Life комбинира изключително качество на звука и изискан комфорт.Тя приляга удобно в ухото и, без твърди или чувствителни части, е подходящ за всички ги носят. Неговата малка форма седи почти неусетно зад ухото. Невероятно малък, голям по стил, Siemens Life е предназначена да ви и живота ви се поберат с пълна лекота.

Aquaris - Нека започнем да чуваме.

Няма значение какво правиш в живота, ако не се насладите на всеки миг от него. Сега можете, без значение колко е активен начина ви на живот. Почти удароустойчив и неподатлива на прах, пот и влажност, Aquaris ™ осигурява изключително качество на звука за хора, които прекарват времето си в трудни условия. Независимо дали работите в градината, тичате във фитнеса или изграждате пясъчни замъци на брега на морето, с Aquaris винаги ще бъдете в стихията си.

Motion означава комфорт.

Живей живота си с лекота: Хубаво е да се знае, че има слухов апарат, който ви позволява да усетите всеки миг. Благодарение на своята напреднала технология и елегантен дизайн, Motion ™ се крие удобно зад ухото, докато ви предоставя подобрена реч и разбиране.

Супер мощен. Супер свързаност.

Насладете се на всеки момент с хората в живота си: Успокояващо е да знаете, че Nitro ™ е супер силен слухов апарат и може да помогне чрез значително подобряване на разбирането на речта. С неовата сложна технология той ви помага да чуете приятели, семейство и колеги, по-ясно, дори в трудни слухови ситуации.

За ясна връзка.

Днес има много иновации, които могат да ви помогнат да чувате по-добре, така че може да се съсредоточи върху нещата, които са важни. Siemens Orion ™ слухови апарати се предлагат в разнообразие от модели за почти всяко ниво на загуба на слуха.