Гъвкавостта отваря ново измерение на слуха.

Дискретен, компактен и лесен за поддръжка: Carat ™ ви предоставя изключително изживяване при слушане, така че можете да усетите истинско удоволствие във всеки един момент. Две независими клинични изследвания са доказали, че дори е възможно да чувате по-добре, отколкото хората с нормален слух в особено трудни слухови ситуации като партии.

Дискретност - новото измерение на слуха.

Каквото и да се случва около вас, вие не трябва да се пропускат нищо: толкова малък, че е едва забележим зад ухото Ви, Pure ™ е изключителен с усъвършенствани функции и елегантен дизайн. Две независими клинични изследвания са доказали, че дори може да имате възможност да чувате по-добре, отколкото хората с нормален слух в особено трудни слухови ситуации като партии.*

Ace.
Сега още по-дискретен от всякога.

Най-малкият инструмент Siemens с приемник-в-канал, предлага най-голяма свобода на действие и превъзходно изживяване при слушане, така че можете да усетите всеки един момент с пълна увереност. Той седи дискретно зад ухото Ви, оптимално качество на звука и чуваемост с толкова естествено усещане, с него може да забравите, че носите слухова апарат.