Ace.
Сега още по-дискретен от всякога.

Най-малкият инструмент Siemens с приемник-в-канал, предлага най-голяма свобода на действие и превъзходно изживяване при слушане, така че можете да усетите всеки един момент с пълна увереност. Той седи дискретно зад ухото Ви, оптимално качество на звука и чуваемост с толкова естествено усещане, с него може да забравите, че носите слухова апарат.

Категория: Вътреканални RIC

Дискретност - новото измерение на слуха.

Каквото и да се случва около вас, вие не трябва да се пропускат нищо: толкова малък, че е едва забележим зад ухото Ви, Pure ™ е изключителен с усъвършенствани функции и елегантен дизайн. Две независими клинични изследвания са доказали, че дори може да имате възможност да чувате по-добре, отколкото хората с нормален слух в особено трудни слухови ситуации като партии.*

Категория: Вътреканални RIC

Гъвкавостта отваря ново измерение на слуха.

Дискретен, компактен и лесен за поддръжка: Carat ™ ви предоставя изключително изживяване при слушане, така че можете да усетите истинско удоволствие във всеки един момент. Две независими клинични изследвания са доказали, че дори е възможно да чувате по-добре, отколкото хората с нормален слух в особено трудни слухови ситуации като партии.

Категория: Вътреканални RIC

Lotus.
За всеки, който иска да чува всичко.

Мощен, здрав и достъпен Lotus ™ BTE (задушен) слухов апарат осигурява това от което имате нужда по начин, който е ефективен надежден и дискретен. За леки до тежки слухови загуби.

Категория: Задушни BTE

Intuis.
Лесно за чуване.

За безпроблемно боравене, лесен за носене, красив дизайн и доказана технология, Intuis ™ слухови апарати могат да ви помогнат да се насладите на ценните мигове от звук. Те предлагат надеждно изслушване във всяка ситуация на слушане, настройка на монотонни звуци като бученето на хладилник като прави речта по-ясна и по-лесна за разбиране - което ви позволява да се съсредоточите върху разговори и да се насладите на най-малките звуци, които правят деня Ви перфектен.

Категория: Задушни BTE

Гмурни се в саундтрака на живота си.

Загубата на слуха, вече не е нещо, за което трябва да се притеснявате. Siemens предлага широка гама от слухови апарати, които могат да донесат по-голяма яснота на вашите разговори и персонално слушане. Със своето разнообразие от модели, линията Siemens Sirion ™ предлага решение за почти всяко ниво на загуба на слуха:

Категория: Задушни BTE

За ясна връзка.

Днес има много иновации, които могат да ви помогнат да чувате по-добре, така че може да се съсредоточи върху нещата, които са важни. Siemens Orion ™ слухови апарати се предлагат в разнообразие от модели за почти всяко ниво на загуба на слуха.

Категория: Задушни BTE

Супер мощен. Супер свързаност.

Насладете се на всеки момент с хората в живота си: Успокояващо е да знаете, че Nitro ™ е супер силен слухов апарат и може да помогне чрез значително подобряване на разбирането на речта. С неовата сложна технология той ви помага да чуете приятели, семейство и колеги, по-ясно, дори в трудни слухови ситуации.

Категория: Задушни BTE

Motion означава комфорт.

Живей живота си с лекота: Хубаво е да се знае, че има слухов апарат, който ви позволява да усетите всеки миг. Благодарение на своята напреднала технология и елегантен дизайн, Motion ™ се крие удобно зад ухото, докато ви предоставя подобрена реч и разбиране.

Категория: Задушни BTE

Aquaris - Нека започнем да чуваме.

Няма значение какво правиш в живота, ако не се насладите на всеки миг от него. Сега можете, без значение колко е активен начина ви на живот. Почти удароустойчив и неподатлива на прах, пот и влажност, Aquaris ™ осигурява изключително качество на звука за хора, които прекарват времето си в трудни условия.

Категория: Задушни BTE

Siemens Life.
Вашето малко произведение на изкуството.

Независимо дали става дума за къс коментар или подробна дискусия, е ясно че не трябва да пропускате нищо. Siemens Life комбинира изключително качество на звука и изискан комфорт.Тя приляга удобно в ухото и, без твърди или чувствителни части, е подходящ за всички ги носят. Неговата малка форма седи почти неусетно зад ухото.

Категория: Задушни BTE

Lotus.
За всеки който обича да чува.

Мощен, здрав и достъпен Lotus ™ In-The-Ear слухови апарати осигуряват слуха от който имате нужда от по начин, който е ефективен надежден и дискретен. За леки до умерени слухови загуби.

Категория: Вътреушни ITE

Intuis.
Лесно за чуване.

Насладете се и на най-малките звуци, които правят денят ви перфектен: прости, надеждни слуховите апарати Intuis ™ могат да ви помогнат да се наслади на всеки скъпоценен миг с безпроблемен работа, удобни с доказана технология и почти невидим дизайн. Така че можете без усилие да чуете и да се наслаждавате на всеки момент.

Категория: Вътреушни ITE

Sirion.
Гмурни се в саундтрака на живота си.

The Sirion ™ Ви помага да се съсредоточите върху гласовете и звуците, и е толкова лесен за използване, че наистина можете да се концентрирате върху моментите, които са най-важни. Всичко това с един малък слухов апарат направен перфектно и удобно да пасва на формата на вашия индивидуален ушен канал.

Категория: Вътреушни ITE

Orion.
За ясна връзка.

Orion ™ персонализирани слухови апарати. Предлагат се в различни модели, за да се гарантира перфектен звук за вашите индивидуални нужди, тези слухови апарати са персонализирани за перфектно пасвате на формата на ушния канал и настройките могат да бъдат съобразени с вашите лични звукови предпочитания. С подобрената си технология Orion бързо се адаптира към слуховите ви нужди, като прави автоматични корекции и Ви оставя свободно да се фокусирате върху живота.

Категория: Вътреушни ITE

Nitro.
Супер сила. Супер свързаност.

Семейство, приятели, колеги - дори непознати - хората, които срещаме, са нашата връзка със света. Никога не пропускайте разговор с Nitro ™ Super Power слухови апарати, които могат да ви помогнат да останете ангажирани и активни от значително подобряване на разбирането на речта. Предлага се в три модела, които са персонализирани, за да се поберат в ухото Ви перфектно, максималното им усилване и сложна технология помагат да чувате по-ясно, дори и в трудни слухови ситуации.

Категория: Вътреушни ITE

Insio.
Намален дизайн, максимална производителност.

Живейте живота така, както искате - не позволявайте на загубата на слуха да е пречка за вас. Insio ™ е специално решение за вашата индивидуална загуба на слух. Той е толкова малък, че едва ли е видим, но е пълен с невероятни функции: Неговата усъвършенствана технология автоматично се настройва към вашите лични слухови предпочитания с течение на времето и предлага отлично качество на звука и разбирането на речта.

Категория: Вътреушни ITE